Straight Away-kuren

Hos Straight Away tar vi viktnedgång seriöst, men vi vill också se dig le när du går mot målet. Vi vill inte bara att du går ner i vikt. Vi vill också att du behåller din önskade vikt.

Du borde vara stolt över de steg du tar!

På få år har Straight Away byggt upp ett vägledarnätverk bestående av nästan 170 dedikerade professionella coacher.

Straight Away är en low-carb komplett måltidsersättningskur och vårt mål är att göra viktminskning enklare, mer välsmakande och roligare! Våra produkter innehåller alla de nödvändiga mineraler och vitaminer som du behöver få i dig varje dag och vi har ytterst välsmakande produkter som passar närsomhelst under dagen.

Hos Straight Away är det viktigt, att våra produkter har blivit producerade på ett ansvarsfullt sätt. Därför är alla våra produkter PH-neutrala, har ett lågt innehåll av soja och är till och med fria från aspartam! Vi har även laktos- och glutenfria produkter i vårt sortiment.

En sund kropp bör vara tillgängligt för alla. Därför är prissättningen på våra produkter anpassade för att så många som möjligt ska kunna delta och vår professionella hjälp är kostnadsfri. Du kommer heller inte vara tvungen till att köpa våra produkter.

Varför inte starta dagen med en ”frukost shake”? – Eller göra en egen morgonshake! Våra energibarer ger dig något gott att mumsa på, medan den håller koll på att du inte får i dig för mycket kalorier. Därefter kan du avsluta din dag med en av våra enkelt förberedda varma rätter. Kombinera det med vår buljong och ett glas vatten med antingen vår förfriskande citron eller apelsinmix. Alternativt avsluta din dag med vår ”Get Ready to Seduce Mousse”.

Vill du kombinera våra produkter med vanlig mat? Inga problem! Du och din vägledare kan tillsammans komma fram till, vad som är den rätta balansen för dig.

Vi är ett ungt holländskt märke med stora ambitioner om att växa.

Historie

Allt startade i en av grundarnas fitness-center. Entreprenörsexpertis, vetenskap om mat och kroppsfunktioner och därutöver insikt om försäljning är bara några av de färdigheter som Yuri, Mario och Milo tillsammans utgjorde, då de startade en webbshop med sportshakes.

Högkvalitetsproteiner, mineraler och vitaminer till fitness och body building- entusiaster. Försäljningen gick i raketfart och överraskande nog var den allra största succén deras shakes. De matrelaterade frågorna de fick – både på deras hemsida och i den verkliga världen – fick dem att vidga deras vyer och de fick lust att skapa shakes till andra målgrupper också.

De slog ihop deras vetenskap med dietister, ortomolekulära näringsexperter och livvstilsvägledare och kom fram till den strategiska konklusion som lade grundstenarna för Straight Away:

  • Bantningsprodukter var tvungna att vara av bättre kvalitet och smaka mycket bättre.
  • Vägledning och hjälp från en professionell under din diet är essentiellt.
  • En cool och fräsch ”look” på produkterna – göm inte produkterna på något ställe i ditt köksskåp. Shakes och produkter bör vara trendiga och tåla att synas.

Med deras stora nätverk av dietister, näringsexperter och producenter utvecklade teamet deras första shakes.

I januari 2012 kom Straight Away till världen

I januari 2012 kom de första Straight Away-shakes på marknaden: ’Feeling Flirty Vanilla’, ’Back in Your Old Jeans Banana’ och ’Stunning Sexy Strawberry’ – produktnamn med en twist och valda av en bra anledning. Straight Away-teamet ville göra viktnedgång roligare och mer välsmakande. Vi ville att du skulle vara stolt över att ha tagit det första steget till att gå ner i vikt. Var stolt över dig själv och din nya livsstil!

2012-2018: Straight Aways nätverk av vägledare expanderas snabbt

Det började med några få vägledare som hjälpte de första följarna av Straight Away-kuren och det växte snabbt till ett nätverk av nästan 170 vägledare i Holland. Nu har Belgien, de holländska Antillerna och till och med Surinam deras egna Straight Away-vägledare och vi är redo att flytta in i Norden. Vi börjar med Danmark och Sverige och vi förväntar att välkomna våra första kunder välkomna under 2019!